לפני האפייה |
המרה: 1/2 כוס חמאה = 113 גרם או 1/4 כוס שמן + 2 כפות
2 קערות: יבשים ורטובים – כוס מידה אוניברסלית
קערת יבשים:
1.5 כוסות קמח רגיל
1/4 כפית סודה לשתייה
11/4 (אחד ורבע) כוסות סוכר
קערת רטובים:
110 גרם חמאה / תחליף + 1 כף שמן (חצי כוס חמאה)
2 ביצים
3/4 כוס חלב ( או תחליף) + 1 כף חומץ (לערבב החלב והחומץ ולחכות מספר דקות)
1 כף תמצית שקדים
צבע מאכל ירוק
אופן הכנה:
לערבב את היבשים אל הרטובים תוך כדי תנועת איחוד איטית.
לאחר האפייה |
להוסיף:
1/4 כוס פיסטוקים קצוצים
להעביר התערובת לקנקן. (יותר נוח לשפוך לתבניות)
לשפוך
התערובת לקאפקייקס ולאפות בחום 180 מעלות עד שמוכן.בהצלחה !!