וואיייי...כמה התחשק לי בייגלה מלוחים, כעכים כמו עבאדי....
המצרכים:
150 גרם קמח שיבולת שועל
100 גרם קמח שקדים
כדי לאחד את העיסה אפשר להוסיף בסוף קצת קמח אורז, או קמח חומוס, או קמח עדשים, בערך 2 כפות או עוד קמח שיבולת שועל
50 גרם חמאה או שמן קוקוס
רבע כוס שמן זית
רבע כף סוויטנגו. תחליף סוכר
חצי כפית מלח הימלאיה, או להמליח לפי הטעם
10 גרם א. אפיה
פחות מחצי כוס מים
לציפוי:
1 ביצה
שומשום מלא. אפשר רגיל. אפשר שניהם
אופן הכנה:
לערבב את כל המצרכים במעבד מזון או ביד. לכסות בנילון ולקרר לפחות רבע שעה במקרר.
אפשרות עיצוב:
1.אפשר פשוט להניח עם היד ריבוע בצק גדול על ניר אפיה, לא דק מידי, למרוח בביצה ושומשום ולסמן חיתוך פסים על מנת ליצור מקלות בייגלה.
2.ליצור צורות, עיגולים, מקלות... לטבול בביצה ובשומשום.
לאפות בתנור מחומם ל 190 מעלות כ 35 דקות.
בהצלחה...
יצא מטורףףףף...
אופן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה