יום שני, 26 באוגוסט 2013

עוגת תפוזים חמישה כוכבים - פרווה

עוגת תפוזים קלה, פשוטה ופרווה. העוגה "הפשוטה" הזו זכתה לחמישה כוכבים מכל מי שטועם אותה. כמה פשוטה ככה מוצלחת.
אז כשבא איזו עוגה ליד הקפה, היא הפתרון האולטימטיבי.


המצרכים:
4 ביצים שלמות
1 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 כוסות קמח תופח
3/4 כוס מיץ תפוזים (אני משתמשת בנקטר פריגת)
1/2 כוס שמן
קליפת לימון מגוררת

מצרכים לסירופ:
מיץ מחצי לימון
3 כפות סוכר
חצי כוס מים
לבשל תוך ערבוב ולשפוך על העוגה החמה.

אופן הכנה:
להקציף במיקסר ביצים שלמות עם סוכר וסוכר הוניל במהירות גבוהה כ - 7 דקות עד שמתקבלת עיסה אוורירית וגבוהה.
להנמיך מהירות המיקסר ולהוסיף את השמן ואת הקמח והמיץ לסרוגין. את קליפת הלימון המגוררת להוסיף ידנית ולערבב עם מרית בעדינות.
לאפות  בחום בינוני 180 מעלות עד שמוכנה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה