
עוגת פסח טובה 1991
המצרכים:
6 ביצים מופרדות
1.5 כוסות סוכר
1/2 כוס שמן
1/2 כוס יין אדום קידוש
1.5 כוס קמח מצה או (1 כוס קמח מצה + 1/2 כוס קוקוס)
1 אבקת אפיה
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם אגוזי מלך
אופן הכנה:
קערת חלמונים : לערבב 6 חלמונים + 1/2 כוס סוכר + 1/2 כוס שמן + 1/2
כוס יין אדום
לערבב . להוסיף קמח מצה (או קמח מצה וקוקוס) + 1 א. אפיה
קערת חלבונים: להקציף 6 חלבונים + 1 כוס סוכר
לאחד את שתי הקערות ולהוסיף שוקולד מגורד ואגוזים.
לאפות בחום 180 מעלות.
ציפוי שוקולד :
שוקולד מומס או
3 כפות קקאו
4-5 כפות סוכר
קצת מים
תמצית וניל
לבשל עד שהסוכר נמס ולהוסיף 50 גרם חמאה או מרגרינה.
על השוקולד לקשט עם אגוזים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה