המתכון הזה מפתיע מאד בדרך ההכנה שלו, ואני מבטיחה לכם שאחרי הכנתו בפעם הראשונה, תאמצו את השיטה הנפלאה לנתחי חזה עוף פריכים ורכים.
המצרכים:
500 גרם חזה עוף חתוכים לרצועות
חצי כפית מלח
חצי כפית סוכר /תחליף סוכר סוויטנגו
חצי כפית סודה לשתיה
1 כפית קורנפלור
2 כפות מים.
1. לערבב את חומרי המשרה ולהניח את רצועות העוף בתוכו לרבע שעה.
להרתיח מים בסיר, ולהניח את הנתחים אחד אחרי השני בתוך הסיר לבישול עד שמוכן. לא לבשל הרבה זמן. להוציא הנתחים ולהניח בקערה.
2. להשרות אטריות שעועית בקערה עם מים רותחים. לאחר כעשר דקות , כשהאטריות מתרככות, לסנן אותן ולגזור אותן עם מספריים לכמה חלקים.
3.בווק, עם מעט שמן זית להקפיץ :
כרוב ירוק, רצועות גזר, רצועות פלפל אדום, נבטים סיניים.
להוסיף את נתחי העוף , את אטריות השעועית ורוטב שהכנו מראש מהמרכיבים הבאים :
שום כתוש
1 כף שטוחה חמאת בוטנים
1 כף שמן שומשום
ג'ינג'ר כתוש
רוטב סויה כהה
רוטב סויה בהיר. אני משתמשת בדל נתרן.
1 כף קורנפלור מעורבב עם קצת מים
1 כף סילאן טבעי.
לקראת סוף ההקפצה להוסיף 3 גבעולי בצל ירוק חתוכים גס.
להוסיף סויה עפ"י הטעם האהוב עליכם.
מנה נהדרת !!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה