פשוט מושלם
המצרכים:
1 ביצה
1 חלבון ביצה או 1 כף גדושה אבקת חלבון ביצה עם כף מים
2 כפות קמח שיבולת שועל
1.5 כפות קמח שקדים
חצי כפית א. אפיה
מלח
אופן הכנה :
לערבב הכל ביחד.
להניח על נייר אפיה בצורה עגולה. לאפות 200 מעלות כרבע שעה או עד שאפוי.
להניח רסק עגבניות, אורגנו, גבינה פטה 5 אחוז פרוסה וחצי גבינה צהובה 9 אחוז.
הוספתי בצל קצוץ וזיתים שחורים.
להמשיך לאפות עוד כמה דקות עד שהגבינה נמסה.
בהצלחה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה