1 כוס קינואה לבנה לפני בישול
1 בטטה או נתח דלעת מאודים
3 בצלים קצוצים ומוזהבים
מלח, שום גבישי, תבלין אבקת בצל (לא מרק בצל)
אופן הכנה :
לבשל 1 כוס קינואה עם 2 כוסות מים.
להזהיב בצלים ולאדות בטטה או דלעת
בבלנדר, לערבב את כל המרכיבים.
לתבל בתבלינים.
להניח בעזרת כף על ניר אפיה משומן . לנוחיותכם יש להרטיב במים את הכף מידי פעם. כך הלביבות יתחלקו מהכף ישר ךתבנית.
לתרסס מעל ולהכניס לתנור חם 180 מעלות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה