יום חמישי, 11 בנובמבר 2021

לביבות קינואה עם דלעת או בטטה



 1 כוס קינואה לבנה לפני בישול

1 בטטה או נתח דלעת מאודים

3 בצלים קצוצים ומוזהבים

מלח, שום גבישי, תבלין אבקת בצל (לא מרק בצל)

אופן הכנה :

לבשל 1 כוס קינואה עם 2 כוסות מים.

להזהיב בצלים ולאדות בטטה או דלעת

בבלנדר, לערבב את כל המרכיבים.

לתבל בתבלינים.

להניח בעזרת כף על ניר אפיה משומן . לנוחיותכם יש להרטיב במים את הכף מידי פעם. כך הלביבות יתחלקו מהכף ישר ךתבנית.

לתרסס מעל ולהכניס לתנור חם 180 מעלות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה