סלט ירוק, מגוון, חגיגי וכמובן קל הכנה.
תמונה להמחשה מגוגל
המצרכים:
עלי סלט מכמה סוגים חתוכים
2 תפוחי עץ (אפשר 1 ירוק ואחד עם קליפה אדומה)
לרוטב:
2-3 כפות חומץ בלסמי
1 כף שמן קנולה
1 - 2 כפות מיץ לימון
1 כף דבש
1 כפית חרדל
מלח, פלפל שחור גרוס
לפזר מעל :
50 גרם אגוזי מלך שבורים גס
אופן הכנה:
לפרוס תפוחי עץ לא קלופים ונקיים מגרעינים.
לערבב בקערת הגשה עלי סלט והתפוחים.
לערבב את חומרי הרוטב בצנצנת ולצקת על הסלט.
לפזר אגוזי מלח שבורים גס .
הערה: על מנת שהסלט יהיה דיאטטי לגמרי אני מפחיתה את מספר האגוזים !!!
תמונה להמחשה מגוגל
המצרכים:
עלי סלט מכמה סוגים חתוכים
2 תפוחי עץ (אפשר 1 ירוק ואחד עם קליפה אדומה)
לרוטב:
2-3 כפות חומץ בלסמי
1 כף שמן קנולה
1 - 2 כפות מיץ לימון
1 כף דבש
1 כפית חרדל
מלח, פלפל שחור גרוס
לפזר מעל :
50 גרם אגוזי מלך שבורים גס
אופן הכנה:
לפרוס תפוחי עץ לא קלופים ונקיים מגרעינים.
לערבב בקערת הגשה עלי סלט והתפוחים.
לערבב את חומרי הרוטב בצנצנת ולצקת על הסלט.
לפזר אגוזי מלח שבורים גס .
הערה: על מנת שהסלט יהיה דיאטטי לגמרי אני מפחיתה את מספר האגוזים !!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה