יום שלישי, 7 במאי 2013

לזניה חלבית - דיאטטי

לזניה טעימה, דלת קלוריות. מנה לארוחת ערב = רבע פשטידה.
אפשר להתחיל לחגוג !!

המצרכים:
9 עלי לזניה
ירקות - פרוסות קישואים/ פרוסות חצילים / ירקות מוקפצים /פטריות
1 קופסא קוטג' 3% או קופסא שמנת סויה 5% 250 מ"ל
1 ביצה
1 כף שמן
1 קופסא עגבניות מרוסקות
1 קופסא קטנה רסק עגבניות
1 כוס מים (או לפי הצורך)
פטרוזיליה קצוצה, בזיליקום טרי, אורגנו ,מלח, פלפל
3 פרוסות גבינה צהובה 9%

אופן הכנה:
לחתוך קישואים לפרוסות לאורך, או חצילים ולצרוב על מחבת פסים או רגיל, על תרסיס

להכין קערה ראשונה:
גבינה קוטג'+ פטרוזיליה קצוצה + ביצה + מלח
למי שרגיש למוצרי חלב - במקום קוטג' אפשר להוסיף  שמנת סויה 5%.                                                                                                     

להכין קערה שניה:
עגבניות מרוסקות + רסק + מים + בזיליקום + אורגנו ותבלינים

אופן סידור הלזניה:
בתבנית לשים 3 עלי לזניה. להרטיב מתערובת הרסק ולשטח חצי מכמות
הקערה השנייה של הגבינות. להניח ירקות צרובים ומעליהם שוב דפי פסטה.


שוב רסק , גבינות  וירקות. לסגור ב - 3 עלים עליוניים ולהרטיבם ברסק שנותר.
לאפות בתנור בחום 180 מעלות כחצי שעה. לפתוח את התנור ולהניח 3 פרוסות
גבינה צהובה מעל. להמשיך לאפות עד שמוכן.

כדי לבדוק אם העלים התרככו בזמן האפייה יש לנעוץ סכין חדה ולבדוק את רכות העלים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה