לזניה טעימה, דלת קלוריות. מנה לארוחת ערב = רבע פשטידה.
אפשר להתחיל לחגוג !!
המצרכים:
9 עלי לזניה
ירקות - פרוסות קישואים/ פרוסות חצילים / ירקות מוקפצים /פטריות
1 קופסא קוטג' 3% או קופסא שמנת סויה 5% 250 מ"ל
1 ביצה
1 כף שמן
1 קופסא עגבניות מרוסקות
1 קופסא קטנה רסק עגבניות
1 כוס מים (או לפי הצורך)
פטרוזיליה קצוצה, בזיליקום טרי, אורגנו ,מלח, פלפל
3 פרוסות גבינה צהובה 9%
אופן הכנה:
לחתוך קישואים לפרוסות לאורך, או חצילים ולצרוב על מחבת פסים או רגיל, על תרסיס
להכין קערה ראשונה:
גבינה קוטג'+ פטרוזיליה קצוצה + ביצה + מלח
למי שרגיש למוצרי חלב - במקום קוטג' אפשר להוסיף שמנת סויה 5%.
להכין קערה שניה:
עגבניות מרוסקות + רסק + מים + בזיליקום + אורגנו ותבלינים
אופן סידור הלזניה:
בתבנית לשים 3 עלי לזניה. להרטיב מתערובת הרסק ולשטח חצי מכמות
הקערה השנייה של הגבינות. להניח ירקות צרובים ומעליהם שוב דפי פסטה.
שוב רסק , גבינות וירקות. לסגור ב - 3 עלים עליוניים ולהרטיבם ברסק שנותר.
לאפות בתנור בחום 180 מעלות כחצי שעה. לפתוח את התנור ולהניח 3 פרוסות
גבינה צהובה מעל. להמשיך לאפות עד שמוכן.
כדי לבדוק אם העלים התרככו בזמן האפייה יש לנעוץ סכין חדה ולבדוק את רכות העלים.
אפשר להתחיל לחגוג !!
המצרכים:
9 עלי לזניה
ירקות - פרוסות קישואים/ פרוסות חצילים / ירקות מוקפצים /פטריות
1 קופסא קוטג' 3% או קופסא שמנת סויה 5% 250 מ"ל
1 ביצה
1 כף שמן
1 קופסא עגבניות מרוסקות
1 קופסא קטנה רסק עגבניות
1 כוס מים (או לפי הצורך)
פטרוזיליה קצוצה, בזיליקום טרי, אורגנו ,מלח, פלפל
3 פרוסות גבינה צהובה 9%
אופן הכנה:
לחתוך קישואים לפרוסות לאורך, או חצילים ולצרוב על מחבת פסים או רגיל, על תרסיס
להכין קערה ראשונה:
גבינה קוטג'+ פטרוזיליה קצוצה + ביצה + מלח
למי שרגיש למוצרי חלב - במקום קוטג' אפשר להוסיף שמנת סויה 5%.
להכין קערה שניה:
עגבניות מרוסקות + רסק + מים + בזיליקום + אורגנו ותבלינים
אופן סידור הלזניה:
בתבנית לשים 3 עלי לזניה. להרטיב מתערובת הרסק ולשטח חצי מכמות
הקערה השנייה של הגבינות. להניח ירקות צרובים ומעליהם שוב דפי פסטה.
שוב רסק , גבינות וירקות. לסגור ב - 3 עלים עליוניים ולהרטיבם ברסק שנותר.
לאפות בתנור בחום 180 מעלות כחצי שעה. לפתוח את התנור ולהניח 3 פרוסות
גבינה צהובה מעל. להמשיך לאפות עד שמוכן.
כדי לבדוק אם העלים התרככו בזמן האפייה יש לנעוץ סכין חדה ולבדוק את רכות העלים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה