יום שבת, 16 בספטמבר 2017

נקניק שוקולד מפתי בר - המתכון הממכר ביותר שאתם מכירים , פרווה !!!!

אני מכינה מראש כמות כפולה !!!!!

העוגיות שחייבות להיות בכל פריזר...מהמצרכים שתמיד נמצאים בבית...הקרדיט לחברתי שרה לוין, שעוגיות אלו כבר הפכו להיות סמלה המסחרי.
העוגיות ממכרות - ראו הוזהרתם !!!

המצרכים :
המדידה נעשית בכוס חד פעמי שתיה חמה.
חצי כוס סוכר
3/4 כוס אבקת קקאו
3/4 כוס מים
1/3 כוס יין אדום מתוק
1.5 כפיות תמצית וניל
1.5 כפיות תמצית רום
-----------------------------
3 כפות שמן קוקוס 
500 גרם פתי בר - לשבור לחתיכות קטנות.

אופן הכנה: 

1. לערבב הכל בסיר בינוני ולהרתיח תוך כדי ערבוב.
2. לסגור האש ולהוסיף:
שמן קוקוס 
לאחר שנמס..להוסיף : 500 גרם פתי בר שבור קטן.
לערבב היטב.
3. על נייר אפיה להניח חצי מהתערובת וליצור גליל. 
4. לגלגל את ניר האפיה מסביב לגליל ולסגור הקצוות.
5. להקפיא בפריזר. לאחר כמה שעות אפשר לחתוך לפרוסות דקות.

הערה: אני שומרת בהקפאה כמה גלילים וכל פעם חותכת אחד.

תיזהרו... זה ממכר.









אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה