יום חמישי, 14 בינואר 2021

עוגות שמרים אישיות בצורת שמש

 







המצרכים:

לערבב בקערה ולהניח ל - 5 דקות:

4 כפות סוכר

2 כפות שמרים גדושות

2 כפות אינסטנט פודינג וניל

להוסיף :

1 ק"ג קמח רגיל מנופה

3/4 כוס שמן

2 כוסות מים פושרים - שתיה חמה חד פעמי.  סה"כ יש בבצק כ -2 כוסות מים. להוסיף/להפחית עפ"י הבצק.

ביצה L 

1 כף גרידת לימון מלימון קטן

ללוש את הבצק עד שרך למגע. 

לשמן קערה גדולה ולהניח את הבצק להתפחה כשהוא מכוסה, עד שמכפיל את נפחו.

לחלק לכדורים ולתת להם מנוחה לכמה דקות.

לרדד כל כדור על משטח מקומח לעלה . למרוח שוקולד למריחה (או מילוי אחר) בקצה אחד של העלה.

בצד השני של העלה לחתוך חתכים עם סכין ולגלגל את העלה מכיוון השוקולד אל החתכים שנפתחים כמו שמש . 

לקפל קצת לצורת סהרון

להכין ציפוי:

1 ביצה עם קצת סוכר וקצת אבקת נס קפה.

למרוח זאת מעל הסהרונים ולפזר פתיתי שוקולד.

לאפות ב 180 מעלות.

לאחר האפייה למרוח סירופ שמכינים מ:

1 כוס סוכר

1 כוס מים

מיץ מחצי לימון

2 סוכר וניל

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה