יום רביעי, 20 בינואר 2021

קראמבל תפוחים עם שיבולת שועל

 קינוח נהדר, קל הכנה, טעים ובעיקר ללא קמח !













העוגה לפני האפיה



המצרכים:

לתחתית העוגה:

5 עד 6  תפוחי עץ ירוקים חמצמים

לבחירה: הוספה של פירות יער קפואים

1-2 כף סוכר קנים

2 כפיות או יותר לפי הטעם קינמון


לקראמבל:

3/4 כוס שיבולת שועל דקה

1/2 כוס שיבולת שועל עבה

1/3 כוס סוכר קנים

1/3 כוס שמן קוקוס

1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים

2 כפיות קינמון

אופן הכנה :

לקצוץ תפוחי עץ. אני קצצתי בקוצץ ידני עם הקליפה.

להניח על ניר אפיה 

לפזר קצת פירות יער קפואים, למי שאוהב חמצמצות.

לפזר  סוכר וקינמון עפי הרשום במתכון

לערבב את מרכיבי הקראמבל  ולהניחם על התפוחים.

לאפות ב 170 מעלות כ 45 דקות או יותר עד שהקראמבל הופך להיות קראנצ'י.

יוצא מהמםםםם!!! אפשר להגיש גם חם...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה