קינוח נהדר, קל הכנה, טעים ובעיקר ללא קמח !
העוגה לפני האפיה
המצרכים:
לתחתית העוגה:
6 עד 7 תפוחי עץ ירוקים חמצמים
1-2 כף סוכר קנים או סוויטנגו לבן או חום
2 כפיות או יותר לפי הטעם קינמון
2 כפות צימוקים או יותר
לקראמבל:
3/4 כוס שיבולת שועל דקה
1/2 כוס שיבולת שועל עבה
1/3 כוס סוכר קנים / סוויטנגו
1/3 כוס שמן קוקוס
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
2 כפיות קינמון
אופן הכנה :
לקלף תפוחים ולחתוך לקוביות או
לקצוץ עם הקליפה בקוצץ ידני. לערבב עם הסוכר , הקינמון והצימוקים. אפשר גם בלי צימוקים.
להניח על ניר אפיה משומן בתרסיס.
לערבב את מרכיבי הקראמבל ולהניחם על התפוחים.
לאפות ב 170 מעלות כ 45 דקות או יותר עד שהקראמבל הופך להיות קראנצ'י.
יוצא מהמםםםם!!! אפשר להגיש גם חם...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה