יום רביעי, 20 בינואר 2021

קראמבל תפוחים עם שיבולת שועל

 קינוח נהדר, קל הכנה, טעים ובעיקר ללא קמח !













העוגה לפני האפיה



המצרכים:

לתחתית העוגה:

 6  עד 7 תפוחי עץ ירוקים חמצמים

1-2 כף סוכר קנים או סוויטנגו לבן או חום

2 כפיות או יותר לפי הטעם קינמון

2 כפות צימוקים או יותר


לקראמבל:

3/4 כוס שיבולת שועל דקה

1/2 כוס שיבולת שועל עבה

1/3 כוס סוכר קנים / סוויטנגו

1/3 כוס שמן קוקוס

1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים

2 כפיות קינמון


אופן הכנה :

לקלף תפוחים ולחתוך לקוביות או

לקצוץ עם הקליפה בקוצץ ידני. לערבב עם הסוכר , הקינמון והצימוקים. אפשר גם בלי צימוקים.

להניח על ניר אפיה משומן בתרסיס.

לערבב את מרכיבי הקראמבל  ולהניחם על התפוחים.

לאפות ב 170 מעלות כ 45 דקות או יותר עד שהקראמבל הופך להיות קראנצ'י.

יוצא מהמםםםם!!! אפשר להגיש גם חם...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה