יום שבת, 23 במרץ 2019

פררו רושה טבעיים ובריאים ללא סוכר




לכל חובבי הכדורים המתפצפצים בפה, ומעדיפים מרכיבים בריאים יותר  מבטיחה לכם חווית טעם נפלאה!!
המתכון המקורי הוא של גלית שלגי, כוהנת הבישול הבריא, ובחרתי לפרסם זאת באתר עם שיטת ההכנה המקוצרת שלי...

כוס חד"פ שתיה חמה
המצרכים:
10 תמרים מג'הול מגולענים
1 כוס אגוזי לוז (אפשר תערובת עם קצת אגוזי מלך)
1 כף שמן קוקוס
1 כף חמאת אגוזי לוז
1 כף קקאו אורגני
100 גרם שוקולד מריר איכותי
3/4 כוס פצפוצי אורז ללא סוכר

אופן הכנה:

אופציה מקוצרת :

1. לגלען תמרים
2. להניח בפוד פרוססור תמרים ואגוזים
3. בקערית למיקרו : יתר המצרכים חוץ מפצפוצי אורז
     לחמם / להמיס דקה במיקרו
4. להוסיף קערית השוקולד למעבד המזון ולקצוץ היטב
5. לקראת הסוף להוסיף פצפוצי אורז ולהמשיך לקצוץ. 
6. אם התערובת קצת יבשה להוסיף טיפה מים.
7. לכדרר ולטבול בקוקוס ולשמור בפריזר

אופציה נוספת :

אופציה 2; להשאיר בצד 25-30 יח אגוזי לוז שלמים.
1. להניח את כל המצרכים כולל התמרים והשוקולד המומס במעבד מזון ולעבד .
2. להניח כמות של כפית בערך על כף היד. לשטח לפיתה קטנה. להניח אגוז אחד ולסגור ככדור.
3 לטבול בקוקוס ולשמור בפריזר.


בהצלחה....

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה