המתכון להמבורגר שלהלן פשוט מפיל מהכיסא... כל כך טעים שאי אפשר להפסיק לאכול ממנו....
מצרכים מועטים וההכנה פשוטה...
את המתכון קיבלתי מעומר שובל, הלא הוא בני, אלוף הקבבים וההמבורגרים.
המצרכים :
1 קילו בשר טחון מנתח צלעות או מעורב עם צואר.
מצרכים מועטים וההכנה פשוטה...
את המתכון קיבלתי מעומר שובל, הלא הוא בני, אלוף הקבבים וההמבורגרים.
המצרכים :
1 קילו בשר טחון מנתח צלעות או מעורב עם צואר.
אני מעדיפה בשר טחון רזה !!!!@
סה"כ 1 ק"ג בשר
רבע עד שליש כוס מים פושרים
1 כפית סודה לשתייה (עדיף לא אלומיניום)
מלח, פלפל שחור גרוס
אופן הכנה:
1. לערבב בשר עם סודה לשתייה עם המים הפושרים.
ללוש 4-5 פעמים בעדינות
2. להוסיף מלח ופלפל שחור וללוש עוד 4-5 פעמים. זהו.. אסור ללוש יותר מידי
3. ליצור צורת המבורגר. אפשר ידנית ואפשר עם מכסה צנצנת כתבנית.
4. לכסות בניילון ולהכניס למקרר לקירור של עד שעתיים.
5. לחמם מחבת , ללא תוספת של שמן, עד שלוהטת ולהניח את ההמבורגרים.
בערך 4-5 דקות כל צד. אני מכסה עם מכסה ל - 2 דקות לסרוגין.
6. זהו..... מוכן... קטשופ ורוטב ברביקיו... פשוט אליפות !!!!!
סה"כ 1 ק"ג בשר
רבע עד שליש כוס מים פושרים
1 כפית סודה לשתייה (עדיף לא אלומיניום)
מלח, פלפל שחור גרוס
אופן הכנה:
1. לערבב בשר עם סודה לשתייה עם המים הפושרים.
ללוש 4-5 פעמים בעדינות
2. להוסיף מלח ופלפל שחור וללוש עוד 4-5 פעמים. זהו.. אסור ללוש יותר מידי
3. ליצור צורת המבורגר. אפשר ידנית ואפשר עם מכסה צנצנת כתבנית.
4. לכסות בניילון ולהכניס למקרר לקירור של עד שעתיים.
5. לחמם מחבת , ללא תוספת של שמן, עד שלוהטת ולהניח את ההמבורגרים.
בערך 4-5 דקות כל צד. אני מכסה עם מכסה ל - 2 דקות לסרוגין.
6. זהו..... מוכן... קטשופ ורוטב ברביקיו... פשוט אליפות !!!!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה