יום שבת, 9 במאי 2020

המבורגר ביתי - הכי פשוט, הכי קל, הכי טעים

המתכון להמבורגר שלהלן פשוט מפיל מהכיסא... כל כך טעים שאי אפשר להפסיק לאכול ממנו....
מצרכים מועטים וההכנה פשוטה...
את המתכון קיבלתי מעומר שובל, הלא הוא בני, אלוף הקבבים וההמבורגרים.

המצרכים :

1 קילו בשר טחון מנתח צלעות או מעורב עם צואר.
אני מעדיפה בשר טחון רזה !!!!@

סה"כ 1 ק"ג בשר

רבע עד שליש  כוס מים פושרים
1 כפית סודה לשתייה (עדיף לא אלומיניום)
מלח, פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

1. לערבב בשר עם סודה לשתייה עם המים הפושרים.
ללוש 4-5 פעמים בעדינות

2. להוסיף מלח ופלפל שחור וללוש עוד 4-5 פעמים. זהו.. אסור ללוש יותר מידי

3. ליצור צורת המבורגר. אפשר ידנית ואפשר עם מכסה צנצנת כתבנית.

4. לכסות בניילון ולהכניס למקרר לקירור של עד שעתיים.

5. לחמם מחבת , ללא תוספת של שמן, עד שלוהטת ולהניח את ההמבורגרים.
 בערך 4-5 דקות כל צד. אני מכסה עם מכסה ל - 2 דקות לסרוגין.

6. זהו..... מוכן... קטשופ ורוטב ברביקיו... פשוט אליפות !!!!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה