פיתה בריאה מכוסמת וקינואה - מתכון של חברתי דורית מורג
קל הכנה, ללא גלוטן ונפלא.
כוס של 240 מ"ל
המצרכים:
1 כוס קינואה
1 כוס כוסמת ירוקה
להשרות ללילה או לפחות ל - 8 שעות במים על השיש, בבוקר לסנן ולשטוף
אופן הכנה:
1.5 כוסות מים
1 כף בצל מיובש
1 כפית מלח הימלאיה
1 כפית מחוקה סודה לשתיה
2 כפות חומץ תפוחים
על מחבת פנקיק לצקת מצקת קטנה - כ - 3 פיתות בכל פעם.
כשנוצרות בועות והפיתה כבר חומה מלמטה, יש להפוך צד.\
להוריד מהמחבת ולצנן על רשת . (אני מצננת על רשת התנור על השיש)
מקפיאים את הפיתות הקטנות.
לאכילה :
מחממים את הפיתות בטוסטר. ניתן ליצור כיס.
בהצלחה.
קל הכנה, ללא גלוטן ונפלא.
כוס של 240 מ"ל
המצרכים:
1 כוס קינואה
1 כוס כוסמת ירוקה
להשרות ללילה או לפחות ל - 8 שעות במים על השיש, בבוקר לסנן ולשטוף
אופן הכנה:
1.5 כוסות מים
1 כף בצל מיובש
1 כפית מלח הימלאיה
1 כפית מחוקה סודה לשתיה
2 כפות חומץ תפוחים
על מחבת פנקיק לצקת מצקת קטנה - כ - 3 פיתות בכל פעם.
כשנוצרות בועות והפיתה כבר חומה מלמטה, יש להפוך צד.\
להוריד מהמחבת ולצנן על רשת . (אני מצננת על רשת התנור על השיש)
מקפיאים את הפיתות הקטנות.
לאכילה :
מחממים את הפיתות בטוסטר. ניתן ליצור כיס.
בהצלחה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה