יום שישי, 31 בינואר 2020

עוגיות שקדים וקינמון - מקמח שקדים - מתכוני בריאות

עוגיות שקדים וקינמון, ללא מיקסר ובקלי קלות. באדיבותה של חני שחר, תזונאית עפ"י הרמב"ם



המצרכים:
170 גרם קמח שקדים
2-3 כפות חמאת שקדים או טחינה
1/2 כפית קינמון או יותר לפי הטעם
4 כפות סוכר קוקוס ( אני מוסיפה עוד קצת סוויטנגו.)
2 כפות קמח כוסמין או קמח טף (ללא גלוטן)
 3 -4 כפות מים . להתחיל מ - 3 כפות ואם צריך יותר אז להוסיף.


אופן הכנה:
להדליק תנור ל 175 מעלות
לערבב את כל החמרים בקערה
להרטיב ידיים וליצור עיגולים ( בערך 15 עוגיות)
להניח על נייר אפיה ולשטח אותן לקשט עם שקד לבן
לאפות כ - 17 דקות תלוי בתנור, או שעד אפוי ממש טוב בצבע חום למי שאוהב קריספיות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה